Jouw start

Stilstaan bij de eerste 1000 dagen ( gerekend vanaf de conceptie) kan helpen om gedrag en emoties van jezelf en  je kind te begrijpen. Er is veel gebeurd in de eerste 1000 dagen, zowel in de lichamelijke als geestelijke ontwikkeling. De prenatale periode is de meest vormende periode. Hoe je leven bij conceptie begon en hoe het in de baarmoeder was en hoe je bent geboren speelt een rol in je verdere leven.

Conceptie, zwangerschap, geboorte en de eerste twee levensjaren vormen namelijk een geschiedenis die je je leven lang met je meedraagt.

Een mooi voorbeeld is het kind dat geen winterdas om wil of de volwassen man die niets van stropdassen wil weten. Het zou zo maar kunnen dat ze beiden bij hun geboorte de navelstreng om hun hals hadden ….. Of het kind dat ’s ochtends niet de energie heeft om op te staan wat je ook probeert. Is de geboorte van dit kind misschien pas op gang gekomen nadat deze is ingeleid?? Of de volwassene die gek wordt van krakende chipszakken en smakkende eters? Heeft deze volwassene misschien als kind in de couveuse gelegen en dus de eerste periode in zijn leven vooral ‘piepjes’ gehoord? 

Misschien worden al deze mensen door dingen die in het NU gebeuren onbewust getriggerd door hun ervaring binnen de eerste 1000 dagen.

Anna Verwaal is dé autoriteit op dit gebied. Anna heeft tientallen jaren ervaring en is breed opgeleid.

Hoe werken we?

Na aanmelding krijg je een formulier gemaild met vragen over dat wat je nog weet van jouw eerste 1000 dagen. In een gesprek wordt hiernaar gekeken en met behulp van o.a. de biotensor en KIE ( Kind in Evenwicht) gaan we proberen meer informatie te krijgen. De Verbroken Verbinding Massage kan eenvoudig worden ingezet om  het proces van helen in gang te zetten.

–> Voor meer diepgaande vragen en begeleiding verwijs ik uitdrukkelijk naar breed geschoolde professionals     die hun kennis en vaardigheden op het gebied van geboorte & meer hebben opgedaan via de workshops van Anna Verwaal. Deze professionals hebben respect voor de bron en dragen hun kennis en kunde uit vanuit samenwerking met Anna.

 Wil je meer weten over de imprints van een geboorteverhaal?

Anna Verwaal: ‘Prenatale periode, de meest vormende periode van je leven. Artikel –>KiiND. 

Op Youtube zijn veel filmpjes en lezingen van Anna Verwaal te bekijken