Coachen

Voor Rust & Ruimte in hoofd en lijf.

 Voor nare ervaringen, stress en emoties die blokkeren.

  • angst om te vliegen, voor de tandarts, falen, spreken, buiten op straat, contact maken, nachtmerries, spoken in het hoofd
  • negatief zelfbeeld, onzekerheid
  • leer- en gedragsproblemen
  • psychosomatische klachten  zonder medische verklaring
  • roken

De hulpvraag van de te coachen persoon altijd het uitgangspunt. Het kind of volwassene wordt begeleid naar de eigen oplossing van het eigen probleem.

Beeldend Coachen maakt gebruik van diverse methodieken zoals KIE Kind in Evenwicht, Oplossingsgericht Coachen, POP talk, coaching MatriX, Gedachtekracht, Methode B.

Vanwege het maatwerk is het een korte en krachtige tool. Vaak is het probleem in een sessie al beduidende kleiner. Soms zelfs al opgelost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen bedenkt en installeert zelf een handige manier om alle informatie denkbeeldig te onthouden. Een eigen systeem dus en geen door een ander bedacht systeem als kasten, kamers of indelingen en rubrieken.

Alle informatie zoals bijvoorbeeld emoties, leerzaken, hobby’s, werk en al je kennis krijgt zo een eigen plek waar het weer teruggevonden kan worden als je het nodig hebt.

Voor jong en oud: 

Het is goed mogelijk dat na één keer coachen iemand wél in een vliegtuig durft te stappen. Of dat sigaretten of chocolade echt niet meer lekker gevonden wordt.

Of dat de spoken wegblijven ’s nachts en het kind lekker kan doorslapen..